Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅDThe Power Collection - Ullpleddkolleksjon

Foto: Ingeborg Øien Thorsland og Funkle AS

 

The Power Collection utgjør en serie med pledd som inngår i Funkle AS sin tekstilproduktkolleksjon. Målet for Funkle er å designe maskuline tekstilprodukter, som produseres i Norge, på en overraskende tradisjonell måte.

Med spesielt utvalgte motiver, farger og materialvalg har Funkle som ambisjon å utvikle en maskulin pleddkvalitet med appell til begge kjønn.

Jurykjennelse

Dette er et nyskapende og annerledes pledd med tydelig helhetlig konsept og design. Det er både elegant og robust med utradisjonelle fargekombinasjoner i stilrene og heldekkende motiv. Merkelappen synliggjør konseptet bak The Power Collection og skaper nysgjerrighet.

Her kan du lese om limited edition og strømforbruket i Norge satt opp mot hvordan man med et godt ullpledd kan redusere sitt eget strømforbruk. Dette er visuelt uttrykk med mening formidlet gjennom et varig kvalitetsprodukt som hever interessen og tar pledd ett steg videre.


Bedrift: Funkle AS

Prosjektgruppe bedrift: Grafisk design, Tim Lennon, Funkle AS - Illustrasjon, Bente Jørgensen, Funkle AS - Produktutvikler og produksjon, Magnvor Lunåshaug,Funkle AS


Utmerkelse / år: Merket for god design - 2010

Kategori: Tekstil- og konfeksjonsdesign

 
PUBLISERT 17.03.2010 17:00