Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅDTINAGENT - webside og bedriftsprofil

 

Etter mange år med samme profil og webside var tiden inne for oppgradering av Tinagents identitet. Selskapets verdier måtte bedre frem, og en webside ble utviklet som viste bildene på en mer optimal måte.

Nettsidene er hovedkanalen for markedsføring og salg av bildene til de 8 fotografene Tinagent representerer. Den nye løsningen gir målgruppene god tilgang og en komplett visuell opplevelse.

Jurykjennelse

Løsningen demonstrerer hvordan design kan videreutvikle standarder som er etablert av tradisjonelle grensesnitt, når utgangspunktet er solid kommunikasjons- og håndverksforståelse. Designen fremhever og viderefører brukskvaliteten, og den skjermbaserte opplevelsen presenteres klart nytenkende og forbedret. Alt takket være totalt fokus på design.

Juryen setter pris på at det ikke er skille mellom bedriftens profil og det interaktive arbeidet. Vi ser et verktøy som klart skaper merverdi både for bedrift og kunde.


Bedrift: Tinagent Tina Holth Fotoagent AS

Prosjektgruppe bedrift: Tina Holth, ansvarlig hos Tinagent

Design: Anti

Prosjektgruppe byrå: Kjetil Wold, kreativ leder Anti, Kenneth Pedersen, konsulent/teknisk ansvarlig Anti, Martin Yang Stousland, Design Anti , Bjørn Gunnar Staal, Flash utvikling, Sigbjørn Hagaseth, back-end Modulez


Utmerkelse / år: Merket for god design - 2010

Kategori: Interaktiv design

 
PUBLISERT 17.03.2010 17:00