Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅD

Nyheter og informasjon

Nyheter og informasjon

Du er her:Kreditering og lisensiering

Vi bruker Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike-lisens for våre foto, video og tekster.

Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike betyr at alt vårt materiale som du finner på disse nettsidene fritt kan gjenbrukes og remikses  - men kun til ikke-kommersielt bruk og alt materiale skal krediteres på den måte som angis på denne siden.

Kommersielt bruk er ikke tillatt uten henvendelse til Norsk Designråd, men i enkelte tilfeller kan vi gi tillatelse til kommersielt bruk dersom man tar kontakt og beskriver hva man tenker bruke vårt materiale til. Ta da kontakt med oss på firmapost@norskdesign.no.

Unntaket er symbolene for våre designpriser, som fritt kan benyttes til kommersielle formål dersom man har mottatt en designpris. Les mer om bruk av symboler her.

Kreditering

Ved bruk av vårt materiale, skal opphavspersonen alltid navngis (for eksempel fotograf eller tekstforfatter) i tillegg til  lisensgiver (Norsk Designråd) på den måten som det her er angitt.

Foto skal alltid krediteres fotograf (dersom oppgitt) og Norsk Designråd.

Tekster som publiseres på nett skal alltid innholde en lenke tilbake til våre nettsider. Tekst som gjenbrukes i trykte medier skal oppgi Norsk Designråd som kilde. Du trenger ikke navngi tekstforfatter med mindre Norsk Designråd selv har gjengitt en ekstern artikkel. I så fall vil dette være tydelig presisert.

Video kan fritt benyttes på nett via "embed" funksjonen i vår videoavspiller. Da trengs ikke kreditering. Dersom video skal benyttes på andre måter, skal Norsk Designråd lenkes til eller krediteres.

 

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

PUBLISERT 26.03.2008 09:18