Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅDSTIHL X-FIT ryddesagsele

Stihl X-fit ryddesagsele - markedets beste
 

STIHL gjør det stort når det gjelder salg av motorsager og ryddesager til et krevende og profesjonelt marked. Brukerne av STIHLs ryddesager er profesjonelle som jobber mange timer per dag med ryddesagen.

STIHL ønsker derfor å tilby en velfungerende ryddesagsele som styrker merkevaren og underbygger deres profil som en kvalitetsleverandør.

Asymmetrisk ergonomi

Juryen er besnæret av hvordan produktet faller inn i STIHLs strategiske tanker og helhetlige produktportefølje. STIHL nøyer seg ikke med å lage førsteklasses motorsager ryddesager, de utvikler tilleggsprodukter som gjør dem bedre å operere og som fungerer som merkevarebyggere.

STIHL kommer ikke med enda en ryddesagsele, de lager markedets beste. Den gjennomførte selen er basert på solid brukerinnsikt.  Selen er justerbar og passer for menn og kvinner i de fleste kroppsstørrelser. Den er asymmetrisk for å oppnå optimal bærekomfort og ergonomi.

Den er synlig i mørket, har integrert drikkesystem, nødfløyte og eget verktøyrom. I farlige situasjoner, som brann eller vepseangrep, kan ryddesagen løsnes med et enkelt håndgrep. Selen har mange gode innovasjoner. Ryddesagselen X-FIT gjør en tung jobb lettere.


Bedrift: Andreas Stihl A/S

Prosjektgruppe bedrift: Bjørn Sønsteby, Produktfaglig ansvar, Andreas Stihl AS

Design: Profil Design Norge AS

Prosjektgruppe byrå: Stig Skjølås, Design/produksjon, Profil Design Norge AS

Utmerkelse / år: Merket for god design - 2011

Kategori: Industridesign

 
PUBLISERT 16.03.2011 11:30