Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅDAKVA CAP - overvåkning av oppdrett

Foto: Tom Haga

Foto: Tom Haga

 

Dette er et overvåkningsprodukt for oppdrettere over hele verden. Den store forskjellen fra alle konkurrenter er integreringen av tre produkter i ett.

Mens oppdrettere før måtte ha flere kommunikasjonsenheter for overvåkning av anlegget, trenger de nå kun én. AKVA CAP er enklere å montere, har trådløs tilkobling og er klargjort for fremtidige oppgraderinger.

Jurykjennelse

Det er ingen tvil om at innovasjonsgraden er stor her, når det ikke finnes noe tilsvarende på markedet. Forenklingen fra tre enheter til én sier sitt, i tillegg ser AKVA CAP mer solid og robust ut enn de konkurrerende produktene. Enklere betjening reduserer feilrisiko. Både design og funksjon er forbedret, samtidig som prisen er betydelig redusert. Designmessig er den ikonisk og flott. Den er en klar messevinner, og vil også ut fra funksjon vekke oppsikt internasjonalt. Norge er verdensledende i bransjen, og AKVA CAP bidrar med sin unike funksjon meget positivt til denne posisjonen.


Bedrift: AKVAgroup ASA

Prosjektgruppe bedrift: R&D, Mortem Malm, AKVAgroup ASA - R&D, Erling S. Skjervrak, AKVAgroup ASA - R&D, Atle Løland, AKVAgroup ASA - Marked, Trond Severinsen, AKVAgroup ASA - Adm, Tore Obrestad, AKVAgroup ASA

Design: SLIP AS

Prosjektgruppe byrå: Industridesigner, Jens Olav Hetland, SLIP as - Industridesigner, Ole Terje Østrem, SLIP as


Utmerkelse / år: Merket for god design - 2010

Kategori: Industridesign

 
PUBLISERT 17.03.2010 17:00