Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅD



Jens Eide

Foto: Strømme Throndsen Design

 

Design av emballasje for kjøtt og pølser

Slakteren fra Lillesand

Jens Eide er en jordnær lokal slakter fra Lillesand. Bedriften er opptatt både av kvalitet, innovasjon, kortreist og sporbar mat. De har blitt lagt merke til både lokalt og nasjonalt for sin satsing på kvalitetskjøtt.

Jens Eide kan kjøtt

Her har en liten sørlandsprodusent brukt design som virkemiddel for å formidle det kjøttfaglige på en solid måte. Håndverket synes godt i en kategori som er dominert av store industrielle merkevarer. Det lyser kvalitet og lidenskap av pakningen, som er dønn ærlig og rett frem.

Her har oppdragsgiver og designere vært modige og utviklet et uttrykk ulikt andre lokalmatprodusenter. Profilteksten forteller historien om faglært håndverkskvalitet på en ærlig og sjarmerende måte, og på innsiden avdekkes de nådeløst skarpe matfotoene.


Bedrift: Jens Eide Slakteri AS

Prosjektgruppe bedrift: Fredrik Eide - 3. generasjons pølsemaker
Kristoffer Eide - 3. Generasjons pølsemaker
Jens Eide - daglig leder, Jens Eide slakteri
Hans Eide - daglig leder, Jens Eide kjøttforretning

Design: Strømme Throndsen Design

Prosjektgruppe byrå: Morten Throndsen - kreativ leder
Tone Elise Steig - senior strategisk rådgiver
Eia Grødal - senior designer

Utmerkelse / år: Merket for god design - 2012

Kategori: Emballasjedesign

 
PUBLISERT 18.04.2012 17:57

Legg til:

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • Reddit
  • StumbleUpon

Last ned bilde