Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅD

Du er her:Årets juryering er vel overstått.

En fantastisk måned med juryering av nesten 200 bidrag er over. Vi i Norsk Designråd ønsker å rette en stor takk til alle som har vært med på å velge ut mottakerne av Merket for god design og Unge talenter.

Rekord! I år var det rekord med hele 150 innsendte søknader til Merket for god design og 99 til Unge talenter. Av disse sitter vi nå igjen med 45 mottakere til Merket og fire vinnere av Unge talenter. I tiden frem mot Designdagen, når Merket og Unge talenter 2014 deles ut, vil vi nå gå gang med arbeide  rundt Designboken, lage pressesaker og holde konsultasjonsmøter.

Tilbakemelding. Alle søkere skal i løpet av denne uken ha fått tilbakemelding per brev om hvorvidt de vil motta merket, eller om de dessverre ikke nådde opp denne gangen. Til som fikk avslag tilbyr vi konsultasjonsmøter i løpet av januar/februar.

Hold av 2.april 2014. På Designdagen den 2. April 2014 vil vi offentliggjøre mottakere av Merket for god design og Unge talenter under prisseremonien. Hold av datoen allerede nå og  følg med på våre nettsider der du finner mer informasjon og påmelding fra midten av februar.

Tusen takk! Juryeringen er en omfattende prosess som blir båret frem av vår utrolig sterke jury. Juryen, som består av 35 av landets dyktigste innen designbransjen og næringslivet, har bidratt til saklige, dyptgående diskusjoner basert på kriteriene, for å finne frem til mottakerne. En spesiell stor takk til dere i juryen og til hovedjuryen med Katinka von der Lippe og Christian Hoel, for det fantastiske arbeidet og engasjementet dere legger ned i Merket for god design og Unge talenter.

Juryeringen har funnet sted på Rosenholm Campus der vi har fylt opp et av deres lokaler med over 200 innsendte bidrag. Alt fra små visittkort, plansjer og bøker til store møbler, biler og båter har vi kunnet vurdere og inspisere takket være lånet av disse lokalene.

Vi ønsker også å si tusen takk til alle dere som har søkt på Merket for god design og Unge talenter. Søknadene deres er grunnlaget for faglig gode diskusjoner og er med på å dytte design-Norge fremover.  Vi håper å se dere til konsultasjonsmøter, eller på scenen på Designdagen.

Ønsker du å vite mer om prosessen bak Merket for god design og Unge talenter? Les artikkelen ”Bak Merket-fasaden” av prosjektmedarbeider Julia Edin her.

 

Riktig god jul ønskes dere alle.
Hilsen Merket-gjengen:
Line Aandal Røijen, Caroline Olsson og Julia Edin

 

PUBLISERT 13.12.2013 13:44

Legg til:

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • Reddit
  • StumbleUpon

Last ned bilde