Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅD

Du er her:Bestill eller last ned Designboken

Norsk design- og arkitektursenter utgir årlig Designboken der mottakerne av Merket for god design, Hedersprisen for god design, Miljøprisen, Design for alle-prisen og Unge talenter presenteres gjennom jurykjennelser, caser og artikler.

Boken inneholder også informasjon om Norsk design- og arkitektursenter, kriterier for våre utmerkelser og informasjon om juryeringsprosessen.

Designboken kan også lastes ned i PDF-format:

 // Last ned Designboken 2014 (PDF, 7MB) (7,6 MB)

Dersom du ønsker å motta Designboken per post, vennligst kontakt prosjektkoordinator Caroline Olsson på epost co@designogarkitektur.no. Alle kan bestille ett eksemplar av boken gratis. 

Bedrifter og byråer som er presentert i boken kan bestille inntil 20 bøker per prosjekt, 10 til bedrift og 10 til designbyrå.

Tidligere utgivelser

Det er desverre ikke mulig å bestille tidligere utgivelser av designboken, men du vil finne full oversikt over tidligere mottakere i vårt nettarkiv. Gå til tidligere mottakere av våre designpriser

 // Last ned Designboken 2013 (PDF, 21MB)

 // Last ned Designboken 2012 (PDF, 8MB)

 // Last ned Designboken 2011 (9.5 MB) (PDF, 9MB)

// Last ned Designboken 2010 (PDF, 8.5 MB) (8MB)

PDF Icon // Last ned Designboken 2009 (PDF, 18 MB) (18MB)

PDF Icon // Last ned Designboken 2008 (PDF 23.3 MB) (23MB)
 

Artikler fra våre bokutgivelser

I tillegg til at alle tidligere mottakere av våre utmerkelser og priser er å fnne på våre nettsider, er også flere av våre fagartikler fra tidligere designbøker mulig å lese her.