Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅDTri - Lampe

bilde av lampen Tri

Lampen Tri skal skape nye innrednings- og dekorasjonsmuligheter ved hjelp av lys. Selve treet fungerer som en ladestasjon, som lader opp de individuelle lyspærene, eller "fruktene". Lyset kan dermed plukkes og flyttes rundt.

”Lysfruktene” kan brukes til å lage stemningslys, tas med i sofaen, hvis man skal lese, eller brukes som en slags lommelykt.

Vinner av 3. pris

Jurykjennelse:

TRI tar i bruk LED-teknologiens muligheter på en ny og spennende måte og utfordrer konvensjonell belysning. Lampen har en skulpturell form. Det at man kan høste og bringe med seg "frukter" av lys, er et nytt konsept som gir sterke emosjonelle assosiasjoner. ”Lysfruktene” gir fleksibilitet i lyssettingen og mange dekorative muligheter.

Treets form trekker naturen inn i rommet og skaper en vennlig atmosfære. Tri er derfor også velegnet i offentlige bygg. Konseptet gir mange muligheter for skalering, samt utvikling av tilleggsprodukter. Dette er ikke "nok en lampe".Design: GeriljaWorks

Prosjektgruppe byrå: Markus Høy-Petersen, Vibeke Sandemo, Axel Haugan, Svein Gunnar Kjøde og Stian Tesdal i sammarbeid med Geir Ove Langlo, Oslo Lys Design AS

Utmerkelse / år: Unge Talenter - 2007

Kategori: Åpen klasse

 
PUBLISERT 12.03.2007 14:25