Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅD

Innovasjonsprisen for universell utforming

Du er her:Verdien ved å vinne prisen

Som kategorivinner høster du heder og ære, oppmerksomhet i presse og media og ikke minst faglig anerkjennelse som et ledende eksempel til etterfølgelse.

Handlingsplanen Norge universelt utformet 2025 viser at universell utforming angår oss alle. Innovasjonsprisen for universell utforming vil bidra til økt kjennskap og løfte frem de gode fremtidsrettede løsningene og prosjektene som bidrar til verdiskaping og inkludering i samfunnet. Kategorivinnere som juryen har valgt ut fra hver enkelt kategori vil bli presentert som ledende eksempler og profilert som det ypperste innen sitt fagfelt.

Berømmelse og oppmerksomhet vil posisjonere alle prosjektets deltagere. Heder og ære vil bli gitt til både designer eller arkitekt og oppdragsgiveren, enten det er en institusjon, organisasjon eller bedrift som har vært involvert. Det legges opp til omfattende presse- og mediedekning, både lokalt og nasjonalt. Videre vil alle kategorivinnere bli presentert på nettsidene til Norsk design og arkitektursenter.

 

PUBLISERT 01.09.2014 13:37