Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅD

Innovasjonsprisen for universell utforming

Du er her:Meld deg på prisutdeling

Hvem vinner i år? Scandic Oslo Airport ble kåret til hovedvinner da prisen sist ble delt ut i 2011 for sitt universelt utformede og allergivennlige hotell.

Hvem vinner i år? Scandic Oslo Airport ble kåret til hovedvinner da prisen sist ble delt ut i 2011 for sitt universelt utformede og allergivennlige hotell.

Onsdag 18. februar skal Norges mest inkluderende design- og arkitekturprosjekter hedres! Da presenteres seks kategorivinnere av Innovasjonsprisen for universell utforming, før statsråd Solveig Horne annonserer hvem som stikker av med den gjeve hovedprisen.

Prisen deles ut på oppdrag fra Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet (BLD) og anerkjenner designere, arkitekter og virksomheter for innovative prosjekter som bidrar til et mer inkluderende samfunn. Forrige gang prisen ble delt ut var i 2011. 

En uavhengig jury med noen av landets ledende designere, arkitekter og fagpersoner har siden i høst vurdert alle innsendte prosjekter. Blant søkerne har de kåret én vinner i de seks kategoriene arkitektur, landskapsarkitektur, transport, møbel og interiør, tjenestedesign og informasjon- og interaksjonsdesign. I kategoriene grafisk design og produkt ble det dessverre ikke funnet verdige kandidater som oppfylte kriteriene denne gangen.

Se kategorivinnerne her

Kategorivinnerene vil presentere seg og sitt prosjekt på et fagseminar den 18. februar i tilknytning til prisutdelingen på DOGA. Etter presentasjonen deler barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne ut prisene til de seks vinnerne og annonsere én av disse som hovedvinner.

Program:

12.30 – 14.15: Fagseminar  
14.30 – 15.00: Prisutdeling ved statsråd Solveig Horne

Påfølgende mingling og feiring. Arrangementet er åpent for alle, men har begrenset antall plasser så meld deg på her.

Les mer om Innovasjonsprisen for universell utforming

Har du spørsmål? 

Har du spørsmål om Innovasjonsprisen for universell utforming, kontakt oss:

Onny Eikhaug, programansvarlig Innovasjon for alle  
oe@doga.no
Telefon + 47 992 92 500

Victoria Høisæther, prosjektkoordinator Innovasjon for alle 
vh@doga.no
Telefon + 47 977 23 214

PUBLISERT 02.02.2015 15:35

Legg til:

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • Reddit
  • StumbleUpon

Last ned bilde