Tekst Større | Mindre
Gå til innhold

Søk

Velg språk

NORSK DESIGNRÅD

Nyheter og informasjon

Nyheter og informasjon

Du er her:Hundre prosent flere til 100% Norway

Henrietta Thompson, Benedicte Sunde, Dronning Sonja, Kristine Five Melvær

– UVURDERLIG DRAHJELP: Kuratorene Henrietta Thompson (t.v.) og Benedicte Sunde (ved siden av) er skjønt enige: Hennes Majestet Dronning Sonjas besøk på 100% Norway ga utstillingen uvurderlig drahjelp. Kristine Five Melvær var en av årets håndplukkede designere som både fikk stille ut og møte Dronningen. Foto: Andy Dunn / Norsk Designråd

8 000 designinteresserte og én dronning besøkte årets 100% Norway-utstillingen under London Design Festival i september.

I et helt tiår har 100% Norway vist fram noe av det beste innen norsk møbel- og interiørdesign. I år kunne jubilanten feire med både dobling av fjorårets besøkstall, og besøk av Hennes Majestet Dronning Sonja.

Utstillingen er et samarbeid mellom den norske ambassaden i London, Utenriksdepartementet og Norsk Designråd, og er en viktig møteplass for norske designere, presse, innkjøpere og produsenter.

Enorm interesse

– Vi er rett og slett overveldet over den positive og engasjerte oppmerksomheten fra både presse, produsenter, forhandlere og andre besøkende. Ikke minst varmet det at Dronningen kastet glans over utstillingen, forteller kurator Benedicte Sunde fra Norsk Designråd.

Kuratoren mener dronningbesøket ga uvurderlig drahjelp som både arrangører og utstillere satte stor pris på.

– Nå håper vi på at vi i løpet av neste år kan summere opp med at årets utstillingen ga flere nye kontraktsinngåelser enn noe annet år, smiler en håpefull Benedicte Sunde i Norsk Designråd.

Les mer og se filmerPUBLISERT 15.10.2013 15:41

Legg til:

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • Reddit
  • StumbleUpon

Last ned bilde